background

Minőségi fordítást keres? Ne keressen tovább, már megtalálta!

Minőségi fordítás kedvező árakon

  bpforditas@gmail.com   +36 20 450 7342

Rólunk

Egy nemzetközi fordítóiroda vagyunk, Budapesti székhellyel amelynek a célja a minőségi fordítások biztosítása kedvező árakon. A piacon ugyan számos fordítóiroda kínál minőségi szolgáltatásokat, viszont olyan árakkal, amelyek egy átlagos megrendelő számára túl magasak. Épp ezért döntöttünk úgy, hogy az ügyfeleink számára nem csak minőséget, hanem olyan árakat is biztosítunk, amelyeket képesek lesznek megfizetni. 

Az irodánk, több mint 100 tapasztalt fordítóval dolgozik, akik közül a legtöbben anyanyelvi fordítók, tehát több anyanyelvük is van.

Komplex fordítási szolgáltatásokat biztosítunk több mint 40 világnyelvre, amelyek magukba foglalják a weboldalak fordítását, műszaki fordításokat, szerződések fordítását, számviteli fordításokat, bírósági döntések és életrajzok fordítását, katalógusok fordítását, de még sokminden mást is. A fordítások kivitelezését, szükség esetén a hétvégén is biztosítani tudjuk. 

A fordításokon kívül, az irodánk szintén lektorálást, tolmácsolást, szövegátírást, idegenvezetést, sőt még szlovák cégalapítást is biztosít. 

A fordítóirodánk, egy a kevés olyan iroda közül, amely az árjegyzéke közzététele mellett döntött, amivel szeretnénk kifejezni az ügyfeleink felé tanúsított korrekt hozzáállásunk.

Ne habozzon és kérjen tőlünk árajánlatot most! 

Olvasd tovább →
background

Fordítás

Az irodánk számos világnyelv és középeurópai nyelv fordítását biztosítja. Ma már csak természetes, hogy biztosítunk angol fordítást, német fordítást, francia fordítást, olasz fordítást, spanyol fordítást, orosz fordítást. Nagy figyelmet fordítunk a szomszédos országok nyelveire is, mint a szlovák fordítás, cseh fordítás, lengyel fordítás vagy ukrán fordítás. Ezen kívül viszont képesek vagyunk az exotikusabb nyelvek fordítás is biztosítani, mint a török fordítás, kínai fordítás vagy a japán fordítás

Az irodánk vállal szakfordításokat és szintén sos fordításokat is, amelyek kivitelezése 24 órán belül szükséges! 

Biztosítjuk minden szakterület minőségi fordítását, mint a jog, számvitel, adózás, történelem, orvostudomány, kozmetika, építészet, földrajz, film, idegenvezetés és még sokminden más. 

Szerződések fordítása

Marketing fordítások

Újságcikkek fordítása

Honlapfordítás

Szakfordítások

Életrajz fordítás

Bírósági döntések fordítása

Meghatalmazások fordítása

Műszaki fordítások

A fordítandó dokumentumokat elküldhetik beszkennelve, kép formájában vagy bármilyen más ismert formátumban mint a doc. docx, ppt, xls, xlsx vagy pdf. 

A fordítóirodánk az ügyfeleink kérésére, készen áll a rövidebb határidejű fordítások biztosítására, akár 24 órán belül is. Ebben az esetben a fordítás ára az ügyfélnek adott egyedi árajánlatban lesz meghatározva, ill. az irodánkkal kötött egyedi megállapodás alapján.

A fordítóirodánk a leggyakrabban a következő nyelvek fordításával találkozik:

Angol fordítás Német fordítás Orosz fordítás Szlovák fordítás Lengyel fordítás Francia fordítás Spanyol fordítás Ukrán fordítás Török fordítás Olasz fordítás
+ további fordított nyelvek

A fordítás árát a karakterek száma adja meg. Az árajánlat kikérése után megadjuk önnek a fordítás végső árát, amely a forrásszövegből kerül kiszámításra. 

Kérjen tőlünk árajánlatot most!

Az ajánlatkérésére a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk.

Néhány elégedett ügyfelünk:

angol fordítás, német fordítás, orosz fordítás, lengyel fordítás, francia fordítás, spanyol fordítás, olasz fordítás, szlovák tolmácsolás, fordítóiroda, fordítások, fordítás oroszra, cseh fordítás, szlovák fordítás, cseh tolmácsolás

© 2024 BudapestFordítás.hu